Grup Impulsor

A Tossa de Mar ens prenem seriosament la participació ciutadana i volem seguir decidint qüestions importants per al futur de tots i totes.

Vist el camí recorregut fins ara, a l’octubre de 2017 vàrem començar a treballar per reorientar la nostra trajectòria de participació ciutadana. Ens calia aturar-nos un moment per repensar el camí fet i agafar nova embranzida per aprofundir en la participació ciutadana: si volem més participació, també és important saber com ho hem de fer.

A patir de l’octubre es va constituir el Grup Impulsor de la participació ciutadana a Tossa de Mar, amb representants de l’Ajuntament (alcaldessa i regidora de promoció local), de l’àmbit socioeducatiu (centres de formació i equipaments culturals), del sector privat (empresaris i professionals) i de la societat civil (entitats i associacions).

Des d’aquest Grup Impulsor hem estat reflexionant sobre què hem fet fins ara i de quina manera seguir avançant.

I ara, llancem la següent proposta a Tossa: us proposem decidir sobre una qüestió força important i fer-ho d’una manera determinada, amb l’esperança que aquest procés de participació ciutadana marqui un abans i un després en com decidim conjuntament en allò que podem.

En aquest web teniu tota la informació per fer-ho possible.

Tossenques i tossencs, ànims i endavant amb la participació ciutadana!